tisdag 3 februari 2015

Liket lever, eller sprattlar lite i alla fall...

Tänkte äntligen få tummen ur och skriva lite om 2014 års Norgesafari. Börjar dock med uppdatering av status på uterumsbygge och övrigt fiske, som med förlov sagt varit väldigt sparsamt...

Vi börjar väl med en snabbresumé av byggandet, det är ju mest det som är skulden till uteblivet fiske. Det blir lite Timell-varning på det här, men ni får väl snabbscrolla om ni inte gillar det.
// Benny


13 april såg det ut såhär:


11 maj:6 juni:

16 juli:


Dörr in i huset.

Värme går det åt på höst o vår.Och solskydd på sommaren.På sommaren finns det flugor. Då skaffar man en "fluggrill". De fungerar över förväntan men har en grav biverkning. Det stinker grillad fluga!
Då får man göra ett utsug kopplat så att den lilla datafläkten startar när man knäpper på fångaren. Funkar klockrent!Insida.Utsida.

Stor fördel med nybygge = Många invigningar kan man ha = många öl att tvinga i sig under en sommar :-)En av invigningarna, med lilla mamma med make och lilla frun med make, ja det måste väl bli jag då?


Måste bara få slänga med denna bilden också.


15 meter LED-stripe. RGBW för den som vet vad det är, he, he...

Jaha, är det klart nu då så man kan få börja fiska igen? Nja, med lite ADHD-varning börjar man allt bli lite rastlös... Fan vad det är dumt att stå på gräset och grilla. Aha! Ett trädäck skulle man nog ha, i alla fall ett litet ett!
Kapa en stycken ivägenstående kastanj. Som jag för övrigt fött upp själv från liten nöt, snyft. Men här gäller det att inte sky några medel, fan jag hyr väl grävaren en helg igen.Många hål blidde det.Statusen nu är att alla plint är nere och det är grusat. Och virket är beställt! Tänk om det ändå kunde bli vår snart...
Nästa bild är till Mats B som anser att alla som råkar ha ett skrivbord som arbetsplats är överbetalda latmaskar... han vet inte hur rätt han har.
Men det var inte han som handlastade på och av tre kubik bärlagergrus i somras vad jag kunde se...


0,4 m3Och en sista bild för denna gång, tagen i julas när vi firade med sönerna därute. 


  .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar