fredag 1 juni 2012

Buffelpinkat Stäppgräs.

Varit på tjänsteresa i Polen ett par dagar. Senaste blogginlägget handlade om underbart väder med värme och sol. Väl hemkommen kan man bara konstatera att vädret i vårt avlånga land är högst växlande. Duggregn och 4 grader varmt. Nice... Hörde på radion om de stackarna lite längre norrut som fått 20 cm snö!! I juni... grattis.

Själva jobbdelen av resan gick utmärkt och det får man även säga om de få timmarna fritid som blev till övers. Lyckades hitta en liten fiskebutik, så fullknökad med grejer så man fick nästan gå sidledes därinne.

Massa märken som man aldrig hört talas om, men plötsligt fick jag span på en låda gösmördare (Relax Twister 4") i ett hörn. Damen bakom disken kunde inte ett ord engelska så lite tolkhjälp fick införskaffas.

Konstaterade dock snart att gummit inte var så billigt så det var intressant att släpa hem mer till de modiga kilon som redan finns därhemma...

Kanske jigghuvuden då? Jodå, det kom strax fram ett par lådor av det också. Kamatsu, en gammal favorit som enligt mig inte står Gamakatsu efter i kvalitét.

Wow! Kolla! 35 grammare med 5/0:or. Fanns inte så många kvar, köpte rubbet. Ett par handfullar lättare huvuden slank också med.

Och titta där! Pilkar i alla upptänkliga storlekar o färger. Tre fick syna påsens insida. Stapplade utfattigt från butiken, 130 spänn svider verkligen i plånboken.  ;-)

Kommer ångra mig lång tid framöver att jag inte köpte mer... det gäller även den typiskt Polska vodkan Zubrowka, den med grässtrå´t ni vet. 90:- för en liter kan man leva med, eller hur?





Hårdvaluta




Den blå väger 250 gram.




Ser du grässtrået?




.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar