tisdag 10 april 2012

Påsken 2012.

Vi har en plan, eller rättare sagt, vi hade en plan. Träffas på torsdag kväll nere hos Dan i Ullared för att därefter fara vidare ner till Helsingborg för fiske i Öresund. Därav blev naturligtvis intet, blåsigt och snövarning gjorde att vi ställde in det hela.

Sikfiske på östkusten då? Nja, 9 m/s sydlig var heller inte särskilt lockande.
Hade lovat äldste sonen hjälp med att bygga en inredning i hans pickup, det gick åt lördag o söndag till det, när vi vaknade på lördag morgon hade det kommit en decimeter snö! Tur att vi inte åkte o fiskade...

Hanns även med att bonka ihop ett par fågelholkar modell större, för Kattuggla och Stare är det tänkt. Ugglorna brukar vara nödbedda så jag har inga större förhoppningar på att bli bjuden på inflyttningsfest där...

Fortsatt skitväder gjorde att det blev lite hemjobb istället även måndag. Men idag, tisdag blev det så äntligen lite fiske till slut, skam den som ger sig. Tog båten till Rundsjön och trollade Gädda med tre spön ute, tre timmars körning gav inget mer än att jag loggade Dr Depth och det är iofs inte det sämsta.

Passerade mitt favvoställe och såg tjockt med betesfisk, visade sig även denna gång vara mörtsiling, pimplade upp några Abborrar varav en hostade upp en liten mödis. (Mört alltså) :-)

Härligt att vara igång! Har varit fisketorka alltför länge nu...




Djupkarta från DrDepth




Sedär ja, balansarna funkar även från båt!




Seriös Blåmesholk?




.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar